Despre Noi

Diferență este.

Imbuteliată direct de la sursă.

De ce este atât de important să îmbuteliem apa direct de la sursă? O astfel de îmbuteliere face ca apa să fie mai proaspătă, mai curată, mai gustoasă, fiind mai benefic pentru mediul înconjurător. Alte companii care îmbuteliază apă folosesc ape din diferite surse, amestecându-le într-un final într-o unitate centralizată de prelucrare – un proces absolut nerațional, care atrage după sine murdărirea apei și apariția dubiilor în ceea ce privește calitatea ei. Reieșind din avantajele expuse mai sus, îmbuteliem apa de izvor exclusiv, direct de la sursă . Îmbutelierea apei direct de la sursă este mult mai complicată, însă noi optăm pentru calitate.

Doar 100% apă de izvor naturală

Marea majoritate din companiile ce îmbuteliază ape, încep tratarea apei din conductele municipale, folosind procesul de filtrare care se numește osmoză inversă (FOI) sau procesul de distilare, necesar pentru eliminarea impurităților și a corpilor străine, în același timp eliminând din apă mineralele naturale și gustul ei natural. Cu toate acestea, apa sub brăndul „IZVORAȘ” corespunde gândului naturii: curată și naturală, extrasă direct din unul din izvoarele noastre cele mai protejate.

Sursa de izvor

Noi ne-am ales cu grijă sursa de izvor, întrucât ea își are un sistem hidraulic unic cu o sursă a apelor subterane de calitate înaltă (zăcămintele apelor subterane) care este păstrată în condiții naturale, într- o locație protejată. Mediul înconjurător ecologic inițial protejat, precum și construcția geologică din preajmă, unde este locată sursa noastră de izvor produc cea mai gustoasă apă – pe cale naturală. În calitate de măsuri de precauție, noi cumpărăm pământurile аdiacente care se află în apropierea sursei noastre pentru a putea proteja apa noastră de izvor de oricare acțiune dăunătoare posibilă care apare în rezultatul activității oamenilor.
Spre deosebire de alte companii care se ocupă cu îmbutelierea apei , noi niciodată nu amestecăm apa de izvor cu apa care a fost adusă din alte locuri. Când Dumneavoastră beți apa de izvor „IZVORAȘ” , puteți fi sigur că apa pe care o beți este dintr-un singur loc. Sursa noastră de izvor se află anume acolo, pe fiecare etichetă a apei de izvor –„IZVORAȘ” .

Products

Catalog
«Izvoraş» apă de izvor este idială pentru consumul zilnic datorită mineralizării optimale

«Izvoraş» apă de izvor este idială pentru consumul zilnic datorită mineralizării optimale

  • Potrivită pentru bebeluși. Recomandată pentru prepararea hranei bebelușilor.
  • Apă cu un conținut scăzut de minerale, bună pentru consumul zilnic.
  • Perfectă pentru dietele sărace în sodiu.
  • Provine dintr-o regiune ecologic pură.

Contactați-ne

Adresa:
m. Bălţi str. M. Sadoveanu 35
Numărul de telefon: +373 (231) 2-10-32

    Name

    Your email

    Your message